Независимият филм Всичко навсякъде наведнъж, който  съчетава елементи на абсурдистка

...
Независимият филм Всичко навсякъде наведнъж, който  съчетава елементи на абсурдистка
Коментари Харесай

Фаворитът за Оскарите е вече ясен: "Всичко навсякъде наведнъж"

Независимият филм " Всичко на всички места едновременно ", който  съчетава детайли на абсурдистка комедия, научна фантастика, екшън с бойни изкуства, фентъзи, завоюва водещата премия за най-хубав актьорски състав на Гилдията на екранните артисти на гала в Лос Анджелис в неделя вечер и затвърди позицията си на любимец за тазгодишните " Оскари ", оповестиха международните информационни организации.

Основният му противник в конкуренцията за премиите " Оскар " - " Баншите от Инишерин ", остана с празни ръце, макар че имаше идентичен брой номинации.

Звездите на кино лентата Мишел Йео, Ки Хи Куан и Джейми Лий Къртис бяха отличени за самостоятелните си осъществявания.

Йео, която завоюва премията за най-хубава актриса, сподели, че " се е съревновавала с титани " в своята категория. Това бяха Кейт Бланшет за " Тар ", Вайола Дейвис за " Жената боец ", Ана де Армас за " Блондинка ",  Даниел Дедуайлър за " Тил ".  

Ки Хи Куан и Джейми Лий Къртис победиха в категории за поддържаща роля.

В благодарствената си тирада Ки Хи Куан приветства все по-голямата разнородност в развлекателната промишленост и благодари на хората, " съдействали за измененията ". Той е първият азиатски артист с тази премия.

Победите на Куан и Къртис значат проваляне за звездите на " Баншите " Брендън Глийсън, Бари Киогън и Кери Кондън, които бяха номинирани в категориите за поддържащи артисти. При дамите за любимка в поддържащата категория се смяташе Анджела Басет ( " Черната пантера: Уаканда вечно " ).

Наградата за най-хубав артист във водеща роля завоюва Брендън Фрейзър за осъществяването си в " Китът ". Той измести за нея Колин Фарел в " Баншите от Инишерин ", Остин Бътлър в " Елвис ",  Бил Наи в " Да живееш " и Адам Сандлър за " Баскетболна звезда ".

Наградите  на актьорската колегия се считат за стабилен знак за триумф на " Оскарите ", защото нейните членове са най-голямата група в Академията за кинематографично изкуство и просвета. Филмът " Всичко на всички места едновременно " към този момент завоюва и водещите награди на Гилдията на режисьорите и Гилдията на продуцентите. Само една продукция ( " Аполо 13 " ) е спечелила и трите оценки и не е определена за най-хубав филм на " Оскарите ". " Всичко на всички места едновременно " се радва и на доста огромен зрителски интерес - приходите от билети за него в киносалоните са над 107 милиона щатски $.

Актрисата Сали Фийлд получи премията за цялостни достижения. В благодарствената си тирада тя сподели, че " лесното се надценява ". " Работила съм целия си живот... И през всички тези съвсем 60 години няма ден, в който да не се вълнувам да се назовавам артист ".

Известни лица като Рей Лиота, Роби Колтрейн, Джеймс Каан, Оливия Нютън Джон, Анджела Лансбъри бяха включени в сегмента Ин мемориам.

За първи път церемонията беше предавана в канала в ЮТюб на Нетфликс, както и в стрийминг платформата.

Изображение: A24

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР